Streling, 4 november 2022

Maak favoriet 

foto Streling

Seks en seksualiteit

Seks en seksualiteit

Daar is altijd veel om te doen geweest en nog steeds. Vele en vele uitspraken over mannen . . over vrouwen . . over hoe beide over elkaar denken en voelen . . en oordelen . . veel oordelen.
De daad op zich wordt wat mij betreft zwaar overschat. Een legio aan speeltjes tot in de multiverse en allerlei standjes enzo. De KamaSutrA is er bijna heilig bij.

Het geheim om nader tot elkaar te komen, is in de eerste plaats om nader tot jezelf te komen. Er is geen goed en er is geen fout. Er is alleen sprake van een proces. Uiteindelijk zijn we allen spiegels voor elkaar en via contact aangaan met de ander en relaties, kom je tot een steeds hogere versie van jezelf. Dat betekent dat we vaak en veelvuldig de plank zullen mislopen en dingen zullen doen . . of niet doen . . die niet werken. Dat betekent niet dat het goed of fout is en dat betekent niet dat er een oordeel bij komt kijken. Het betekent alleen maar dat bij elke uitwisseling, verbaal of non verbaal, via social media, vriendschappen, relaties enz. enz. , groeimomenten zijn.

Seksualiteit kan fijn, helend en leuk zijn. Ware connectie en verbinding echter, die ligt werkelijk in jezelf verscholen en de ironie wil dat hoe meer verbinding je hebt met jezelf, hoe intenser je ervaring in seksualiteit gaat zijn . .

615 keer bekeken