Mike1967, 9 december 2022

Maak favoriet 

foto Mike1967

Is Nederland wel zo slecht vergelijken met?

Wil dit toch even kwijt hoor. Veel mensen doen niet anders dan afgeven op Nederland en zijn regering. Eerlijk gezegd ben ik tevreden Nederlander, mindset speelt hier een grote rol in. Niet omdat alles zo goed gaat hier, de regering lijkt wel een kleuterklas, gaat helemaal nergens over. De enigste die geen onzin uit kraamt is Omtzigt naar mijn gevoel maar puur omdat hij praat voor de mensen en zaken aan het licht brengt die er tot doen. Krijgt hij erkenning, pfff nee natuurlijk niet. Simpel omdat hij niet mee gaat met de wereldorde. CONTROLE OVER DE MENSHEID. Daarom krijgt hij geen voet aan de grond. Een Kaag of een de Jong. Zij zijn slecht want zij zijn niet bezig met Nederland of het volk maar alleen met hun eigen gelang. Rutte, pfff.....echt een slim zacht gekookt ei, hij heeft al lang geen keus meer. Hij zit er al zo diep in, als hij besluit goed te doen voor het volk gaat hij de zelfde weg als Pim Fortuyn. Ook in Nederland is het een grote bende en de enigste oplossing is (geld trouwens voor de hele wereld) total destruction of the economy. MAAR!
In welk land zou je dan willen zijn op dit moment? Landen zoals Amerika of China? Tering voor geen goud haha, spreek mensen uit deze landen die gaan over lijken gewoon simpel om te overleven. Om een heel lang verhaal kort te maken, Zuid Afrika ergens in de rimboe zit je nog het best maar goed.....geen luxe, helemaal niets en daar zijn wij westerlingen niet goed in haha (ik ook niet hoor).
Wat ik met deze post wil zeggen is, ja het is overal een puinhoop in de wereld. Ik kijk geen nieuws meer maar wordt er toch elke dag aan herinnert d.m.v social media, de supermarkt of gewoon op straat, mensen draaien echt een beetje door, ik heb best mensenkennis maar soms begrijp ik echt niet meer de gedachten gang hoe mensen redeneren. MAAR de enigste die deze wereld nog een beetje kunnen herstellen (niet redden) zijn wij zelf, het volk. We zijn tenslotte in de meerderheid haha. Het begint allemaal bij jezelf! Belicht misschien een keer de positieve dingen ipv de negatieve.....geloof me, die zijn er ook!

683 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Spiegelbeeld tijdschrift