Home » Clubs » Club details

Bekijk alle clubs!

'Ontmoeten in liefde (noord-nederland)'


Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Clubleden (30)
  • Activiteiten
  • Forum

'Ontmoeten in liefde (noord-nederland)'

Opgericht door NetFrank

foto NetFrank
Voor wie?
  • Mannen en vrouwen
  • Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet
  • Ongeveer tussen de 30 en 70 jaar
  • Liefst uit de provincies Drenthe, Friesland en Groningen
Beschrijving
Netsamen is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Elkaar leren kennen, samen dingen ondernemen, in groepen of 1-op-1. En het verbindende in die ontmoetingen is een behoefte om dat vanuit het hart te doen - want anders zou men zich niet bij netsamen hebben aangemeld.

Lazy Sunday Afternoon
Speciaal voor degenen die in het noorden van ons land wonen, ben ik deze Club begonnen. De bedoeling is dat ik eens in de zes weken op zondagmiddag een activiteit organiseer voor een kleine, steeds wisselende groep mensen (maximaal tien ‘deelnemers’), beetje gelijkelijk verdeeld qua mannen en vrouwen. Met de intentie om elkaar te ontmoeten op een gezellige maar ook liefdevolle manier. Dit onder de naam Lazy Sunday Afternoon.

Thema’s
Iedere middag krijgt een thema. Dat thema is een manier om het ontmoeten op een ontspannen wijze plaats te laten vinden. Het kan puur voor de gezelligheid zijn, maar bij sommige valt er ook wat te leren of te ervaren. Dat kan variëren van een tekenworkshop tot een ongedwongen feest, van samen een High Tea maken tot een tai chi-workshop. Of een stadswandeling dan wel een zweethutceremonie.

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen gericht op verdieping en verbinding. Die ervaring wil ik nu op een nog speelsere manier inzetten. Ik vind het leuk als mensen elkaar ontmoeten en er zo allerlei mooie contacten ontstaan.

Programma 2020/2021
Tja, dat ging dus even anders dan verwacht. Een wereldwijde uitbraak van een virus, een pandemie en alle daarbij genomen maatregelen maakten ontmoetingen, zeker in groepsverband, niet verantwoord. En dat net nadat deze groep gestart was.
Intussen lijkt het me wel mogelijk om weer activiteiten te gaan organiseren. In de herfst van 2021 ben ik dan ook van plan om 1 of 2 middagen te plannen. Daarover krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven bericht!

Aantal leden: 30 (Mannen: 12 / Vrouwen: 18)

Laat leden zien op volgorde van:foto NetFrankfoto Amazoniafoto Ammafoto Bobby_10foto Born2Balive
foto Chasfoto echtzijnfoto Gerlandafoto HarryDfoto HJ1000
foto Johan10foto Karina10foto Luna1961foto Mariannfoto Massagefr
foto Mitch_61foto Nanka.foto nanniedepanniefoto NatuurM5foto Ohana1973
foto onemanfoto Puur_intensfoto Ratatoskfoto Roald1957foto Sammar
foto Tojoyforeverfoto twosharefoto Vlinderbloemfoto Vroukefoto Wijzer

Er zijn bij deze club nog geen activiteiten gepland!

Er is 1 discussie / gesprek op dit club-forum gestart.
Bekijk hieronder de lopende gesprek(ken).

Wissel ideeën uit met de andere leden of deel je gedachtes!

(Om deel te nemen op dit forum dien je lid te zijn van deze club.)

 

Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

 

In gesprek met elkaar

Forum

foto Ratatosk

Contact

Door Ratatosk, 30 april 2020

Aantal reacties : 2
Laatste reactie : 1 mei 2020, 14:44

 Lees beschrijving
We vallen wel met onze neus in de boter! Iemand verzint het mooie idee 'ontmoeten in liefde in noord-Nederland' en zodra dat een beetje mensen trekt, valt er weinig te ontmoeten. Ongetwijfeld regelt iedereen, vooral de alleenwonenden, op haar/zijn manier voldoende contacten, al is het maar telefonisch of digitaal.
Zelf begin ik aarzelend, goed gecontroleerd, de laatste dagen weer steeds meer aan live contacten. Wat ik toch blijf missen is de dynamiek: onverwachte ontmoetingen, nieuwe mensen. Ja, misschien inderdaad wel 'ontmoeten in liefde'.
Live zal dat voorlopig met deze groep nog niet mogelijk of niet zo makkelijk zijn. Misschien wel de moeite waard om op deze plek al een begin te maken, uit te wisselen hoe iedereen zich voelt en er zo goed mogelijk iets leuks van maakt? Spontaan en losjes, of er juist een heldere, stilumerende vorm voor vinden?

Hartelijke groeten, Eisso.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift