Home » Clubs » Club details

Bekijk alle clubs!

'Inspiratieweekends 2019'


Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Clubleden (18)
  • Activiteiten
  • Forum

'Inspiratieweekends 2019'

Opgericht door   Bartone

foto Bartone
Voor wie?
  • Mannen en vrouwen
  • Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet
  • Van alle leeftijden
  • Liefst uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, Friesland, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Zeeland, Antwerpen (be), O-Vlaanderen (be), W-Vlaanderen (be), Limburg (be), Vlaams-Brabant (be), Brussel (be), Waals-Brabant (be), Henegouwen (be), Luik (be), Luxemburg (be) en Namen (be)
Beschrijving
Beste lezer,

Samen met goeie vriendin Esther organiseer ik een weekend met diepgang, een flinke vleug spiritualiteit, diverse meditaties, gezond eten en voorlichting daarover, wandelingen en sauna. Maar met ook ruimte voor rust en stilte, en tijd voor jezelf, om tot bezinning te komen. En met gelegenheid voor gezellig samenZijn en ont-moeten.

Regelmatig organiseer ik praatavonden onder de noemer 'Diepgang aan de Vaartsche Rijn', die al snel vol zitten. Dit wordt ook de activiteit van de zaterdagavond.

Esther is diëtiste en voedingsdeskundige, ik werk o.a. als jobcoach, werk- en relatiecounsellor en ben bezig met mijn 3e en laatste jaar Zijnsoriëntatie. Ik heb ruime ervaring met verschillende soorten meditaties en mediteer dagelijks.

Dit soort weekends zijn relatief duur. Wij bieden dit aan tegen een prijs van € 189 p.p., inclusief twee overnachtingen (2-persoonskamer met aparte bedden), twee keer ontbijt, lunch én avondeten, in een knus huis in een landelijke omgeving. Twee uur saunagebruik op zondag is inbegrepen, evenals de mogelijkheid voor een persoonlijk voedingsadvies van Esther en/of een 1-op-1 counsellinggesprek met mij. Het aantal deelnemers houden we beperkt, om een veilige, persoonlijke setting te waarborgen. Daarnaast wil een andere goeie vriendin bij voldoende belangstelling één dag komen om tegen betaling een intuïtieve massage (ik heb 'm al mogen ervaren) of healing te geven.

De eerste editie vond plaats van zaterdagochtend 10 tot maandagochtend 12 november, met vier mensen die we al enigszins kenden.

Dit schreef één van de deelnemers: 'Dit weekend was als een warm bad. Met meditatie, healing, sauna, gezonde voeding, massage en diepgaande gesprekken zonder dat het therapeutisch werd. Voor iedereen was genoeg ruimte om helemaal zichzelf te zijn en te delen met anderen. De humor en het vele lachen waren de kers op de slagroom. Ik kwam helemaal opgeladen thuis.'

Het geplande tweede weekend van 5/6/7januari ging niet door: ruim voldoende interesse maar te weinig concrete aanmeldingen. Het eerstvolgende weekend vindt plaats op 23/24/25 maart, van zaterdagochtend tot maandagochtend. Als je interesse hebt laat mij dat dan weten in een persoonlijk bericht. We communiceren dit ook op Facebook.

Aantal leden: 18 (Mannen: 5 / Vrouwen: 13)

Laat leden zien op volgorde van:foto Bartonefoto Anar54foto Cheethafoto echtzijnfoto EvaC123
foto flowerfoto iemand85foto Irene55foto Kreeft56foto laferte
foto lucciafoto Marion53foto Merlijn1958foto ModelNaturefoto moonshadow14
foto Schonelei49foto Sies61foto vlinder1975

Er zijn bij deze club nog geen activiteiten gepland!

Er is 1 discussie / gesprek op dit club-forum gestart.
Bekijk hieronder de lopende gesprek(ken).

Wissel ideeën uit met de andere leden of deel je gedachtes!

(Om deel te nemen op dit forum dien je lid te zijn van deze club.)

 

Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

 

In gesprek met elkaar

Forum

foto Bartone

Vragen over Inspiratieweekend?

Door   Bartone, 13 mei 2018

Aantal reacties : Geen
Laatste reactie : --

 Lees beschrijving
Beste groepsleden, dank voor jullie aanmeldingen en daarmee interesse voor ons Inspiratieweekend. Wat ik niet in de tekst had vermeld (vandaag aangepast): we willen met zeven mensen gaan, inclusief Esther en ik.

Vooruitlopend op de informatiemiddag of -avond die we binnenkort organiseren: hebben jullie al vragen? Reageren mag hieronder of via een privébericht (via Netsamen of per mail: bartiscounselling@live.nl), als je dat prettiger vindt.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview