Home » Clubs » Club details

Bekijk alle clubs!

'Bevrijd ananda in je hersenen. '


Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Clubleden (7)
  • Activiteiten
  • Forum

'Bevrijd ananda in je hersenen. '

Opgericht door behold

foto behold
Voor wie?
  • Mannen en vrouwen
  • Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet
  • Ongeveer tussen de 20 en 70 jaar
  • Liefst uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Drenthe, Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Groningen, Zeeland, Limburg (be), Vlaams-Brabant (be) en Ned. Antillen
Beschrijving
De naam anandamide is afgeleid van het woord ananda dat in het Sanskriet 'geluk' of 'gelukkigheid' betekent. Anandamide is belangrijk in hersendelen die te maken hebben met het geheugen, hogere denkprocessen en controle over de motoriek.

De werkzame stof in Gannabis, THC, bootst de werking van anandamide na. Ook in chocolade komen drie stoffen voor die sterk op anandamide lijken

bij mircro dosering cannabis opend het hart zich ,en de bredenatie is iets minder waardoor het magisch denken en ook sugesetie veel sterker werken ,ook tijd perspectie word minder.

mijn bedoeling is mensen verder te brengen in een gecontroleerde veilige omgeving met muziek en wil mensen hun droom leven uit printen vooraf of op lokatie op a4 omdat door mircro dosering cannabis je visilustaie vermogen en je geloof op dingen met 500% toeneemt ,praktisch gezien is alles mogelijk als je maar gelooft ,cannabis kan helpen de juiste dingen te visulareseren en naar je toe te trekken met vreugde.

de uitgepinten dromen neem je na afloop weer mee na huis,en als je de muziek opnieuw draaid thuis met je uitgeprinten dromen werkt het als een hypnose die je terug haalt door een trigger,waardoor je een vet goede start hebt in je eigen nlp mannager te zijn;-)

bij Ayahuasca verlies je compleet je denk vermogen en je overgeleverd aan de trip ,
bij cannabis ben je overgeleverd aan jezelf en elkaar .

het is wel een pilot ,mijn ervaring met cannabis is dat het een krachtig medicijn is voor de psyge en je onzichtbaren gedeelte van je mens zijn ,en er voorzichtig er mee moet omgegaan moet worden ,en je het soms kan doen maar zeker niet dagelijks of wekelijks zelfs,daarom mircro dosering waarbij diepe en mooie dingen mogelijk zijn tot verandering in een beter mens.
mijn ervaring is bizar ! merk dat het werkt en dat meditatie en zelf relisatie maar ook dienend leiderschap sterk in ontwikkeling zijn .meld je alleen aan als je lekker in je vel zit.

alleen voor mensen die geen of minimaal cannabis gebruik hebben in hun leven .

Aantal leden: 7 (Mannen: 5 / Vrouwen: 2)

Laat leden zien op volgorde van:foto beholdfoto Bieke87foto lovely88foto m-van-utrechtfoto make2do
foto robert3foto Sonos50

Er zijn bij deze club nog geen activiteiten gepland!

Er zijn nog geen discussies / gesprekken op dit club-forum gestart.

Wissel ideeën uit met de andere leden of deel je gedachtes!

(Om deel te nemen op dit forum dien je lid te zijn van deze club.)

 

Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

 

In gesprek met elkaar

Forum

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview