Bekijk alle clubs!

'De pijnappelklier, dmt en complottheorieć«n'


Word lid van deze Club Start zelf een Club Bekijk alle Clubs

Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Clubleden (3)
  • Activiteiten
  • Forum

'De pijnappelklier, dmt en complottheorieć«n'

Opgericht door indigodude

foto indigodude
Voor wie?
  • Mannen en vrouwen
  • Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet
  • Van alle leeftijden
  • Liefst uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland
Beschrijving
Om paranormale gaves te ontwikkelen en/of goed lichtwerk te kunnen doen is een gezonde pijnappelklier erg belangrijk. Het is niet voor niks dat dit kleine dingetje in je brein direct met je derde oog in verband wordt gebracht. DMT is een psychoactieve stof die door de pijnappelklier wordt aangemaakt en zorgt er o.a. voor dat je dromen ervaart tijdens je slaap.

Er zijn mensen die van mening zijn dat alle informatie hierover opzettelijk wordt achter gehouden en dat het huidige westerse systeem er baat bij heeft de pijnappelklier bij de bevolking zo min mogelijk actief te houden. Er zijn een hoop krankzinnige complottheorieƫn te vinden op het internet. Toch vind ik het interessant om samen met anderen te onderzoeken wat hier misschien waar van zou kunnen zijn. En wat mensen doen om hun pijnappelklier te actieveren en wat hun ervaringen hiermee zijn.

Misschien dat we in de toekomst een bijeenkomst kunnen organiseren om al deze dingen met elkaar te discussiƫren. Maar laten we eerst even kijken hoe ver we hier komen.

Aantal leden: 3 (Mannen: 3)

Laat leden zien op volgorde van:foto indigodudefoto Lichtvalfoto robert3

Er zijn bij deze club nog geen activiteiten gepland!

Er zijn 3 discussies / gesprekken op dit club-forum gestart.
Bekijk hieronder de lopende gesprek(ken).

Wissel ideeën uit met de andere leden of deel je gedachtes!

(Om deel te nemen op dit forum dien je lid te zijn van deze club.)

 

Word lid van deze Club Start zelf een Club Bekijk alle Clubs

 

In gesprek met elkaar

Forum

foto indigodude

Geest verruimende middelen en hun spirituele werking

Door indigodude, 29 april 2016

Aantal reacties  :  Geen
Laatste reactie  :  --

 Lees beschrijving
Ik dacht eerst dat de dood van Prince misschien een mooi onderwerp zou zijn in deze club. Maar als ik zou stellen dat Prince vermoord zou zijn door de satanische elite van deze wereld, dan zouden we het net zo goed over de interdimentionale reptielen kunnen hebben die ons genetisch aan het manipuleren zijn. En dat gaat mij een beetje te veel op krankzinnig lijken.

Dus zonder die gekkigheid gooi ik even wat in de groep waar we misschien een normale discussie over kunnen hebben.

Ik heb zelf laatst ayahuasca gebruikt. Ik weet, het lijkt nogal een decadent hipster ding om te doen. Maar na al die verhalen was ik toch wel erg nieuwsgierig. Ik ben ook nogal van dingen uit proberen. Ik heb nu zo'n beetje alles geprobeerd behalve heroine en crystal meth, dat lijkt me gewoon niet zo verstandig.

Mijn ervaring er mee was lang niet zo heftig als dat je van mensen er over hoort. Ik heb wel een soort helende werking ervaren en de volgende keer neem ik gewoon wat meer om echt de volle ervaring mee te maken. Ik had vooral het idee dat het mij zuiverde. Niet alleen van opgeslagen negatieve energie, maar ook in de zin van detoxicerend. Wat op zich ook wel logisch is als je nagaat dat de meeste mensen ervan moeten overgeven en/of er een behoorlijke stoelgang van krijgen.

Er is nog een middel waar ik nieuwsgierig naar ben. Namelijk de Chaga Mushroom. Wat ik er van begrijp ga je van deze paddestoelen niet echt trippen, maar bevorderd het je melatonine aanmaak. Wat essentieel is voor een gezonde pijnappelklier. Graag zou ik wil weten of hier mensen ervaringen mee hebben met dit en/of soortgelijke middelen. En wat het oordeel hierover is. Als je totaal geen ervaring met geestverruimende middelen hebt en graag wilt denken dat alcohol een gezellige substantie is die totaal niet met harddrugs is te vergelijken, wil ik dat ook graag van je horen.


Bekijk op YouTube zelf

foto HetVeld

boek

Door   HetVeld, 27 januari 2016

Aantal reacties  :  Geen
Laatste reactie  :  --

 Lees beschrijving
Einde
foto indigodude

Nogmaals, dit keer als groepsdiscussie

Door indigodude, 26 december 2015

Aantal reacties  :  1
Laatste reactie  :  28 januari 2016, 17:44

 Lees beschrijving
Ik stuur net een groepsbericht wat eigenlijk een groepsdiscussie moest worden. Dus bij deze even nog een keer, maar dan op de juiste manier.

Iedereen een prettige kerst gewenst.

Zoals je weet is kerst niet voor iedereen altijd even prettig van wege de verplichtingen. Mijn familie deed mij denken aan een complottheorie die ik laatst heb opgepikt over de realiteit waarin wij leven als de Matrix te zien (zeer bekende sciencefiction film).

Sommige mensen zien de realiteit als een soort hologram die door hogere machten is gemanupileerd. De mensen die bewust, dan wel onbewust, aan deze manupilatie mee doen, zouden dan als agents van de matrix gezien kunnen worden. Ik vond het wel een interessante gedachte. Aangezien je ook kunt denken dat alles energie is. En dat energie in feite als informatie gezien kan worden. Als een matrix dus.

Ik heb zelf de rode pil genomen en de familiedrama's maar verwerkt. En ik vraag me af in hoeverre jullie in deze matrix-theorie kunnen meegaan.

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf