Home » Clubs » Club details

Bekijk alle clubs!

Spirituele relatie & kundalini tantra


Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

 

  • Beschrijving
  • Clubleden (70)
  • Activiteiten
  • Forum

Spirituele relatie & kundalini tantra

Opgericht door Lost-Anonymous

Voor wie?
  • Mannen en vrouwen
  • Het maakt niet uit of je een relatie hebt of niet
  • Van alle leeftijden
  • Het maakt niet waar je vandaan komt
Beschrijving
Vanaf onze geboorte verlangen we ernaar ons te verenigen met en geliefd te zijn door anderen en van iemand te houden. Deze oer-behoefte is de kern van onze onsterfelijke ziel.

De oorzaak van elke ongelukkige relatie is de verwachting dat je partner je gelukkig zal maken. Deze verwachting creëert pijn en teleurstelling. Daarom zijn de meeste relaties al geëindigd voordat ze begonnen zijn. Emotionele eenzaamheid, energetische disharmonie, stress en lichamelijke klachten zijn het gevolg.


Is het mogelijk onze relatie te ervaren als een spirituele uitdaging en oefening? Een relatie die gebaseerd is op wederzijds 'willen hebben' te transformeren tot een spirituele relatie die een andere basis heeft in harmonie met de universele wetten?

Het universele doel van elke relatie is: elkaar te helpen, te inspireren en te begeleiden naar volledige zelf-manifestatie. Dit doel is allang vergeten en hiervoor in de plaats kwam de behoefte van het ego om zich goed te voelen en gelijk te hebben.

Het begint met het accepteren en niet veroordelen van je eigen fantasieën. Iedereen heeft behoefte aan fysieke interactie in een bepaalde vorm. Er hoeven geen grenzen te zijn in het beleven van je seksualiteit, zolang een gouden basisregel in acht wordt genomen: dat je nooit je wil opdringt aan iemand anders of iets beschadigt wat niet beschadigd wil worden. Alles hoort plaats te vinden met toestemming van de betrokkenen. Niets is vies. Enkel onze aangeleerde moralistische gedachten oordelen over onze handelingen (vies of toegestaan, mag wel, hoort niet, etc). Je seksleven hoort een veilige plek te zijn om jezelf te manifesteren zonder iemand te beschadigen.

Ook in relaties?
'Ja. Maar veel mensen leven in eenzaamheid met hun partner. Veel relaties zijn een kooi met een zakelijk contract: ik geef jou wat je wilt, als jij mij geeft wat ik wil. Hierdoor heb je geen echte liefde voor elkaar maar enkel voor wat je van elkaar krijgt.'

Het universele doel van elke relatie is: elkaar te helpen, te inspireren en te begeleiden naar volledige zelf-manifestatie. Dit doel is allang vergeten en hiervoor in de plaats kwam de behoefte van het ego om zich goed te voelen en gelijk te hebben.

De leer van de Spirituele Relatie is gebaseerd op oude boeddhistische sutras, tantrische teksten, oefeningen en oude kennis van de Universele Wetten van seksualiteit, liefde en aantrekkingskracht.

Het universeel energetisch doel van een seksuele en emotionele ontmoeting is uitwisseling van de yin en yang energieën met onze partner om harmonie te creëren. Dit doel is eveneens allang vergeten en hiervoor in de plaats kwam de behoefte om elke seksuele en sensuele ontmoeting te gebruiken voor zelfbevrijding door gebruik te maken van onze partner.

De meeste mensen kennen de universele oer-wetten van relaties en hun wijsheden niet meer. Gelukkig zijn deze wetten gemakkelijk weer te leren en te gebruiken. Ze dragen de kracht in zich om je relatie te herstellen en te helen. Door deze simpele universele wetten te volgen kun je je relatie en je seksualiteit omtoveren tot een krachtig gereedschap voor zelf-manifestatie en tot een stromende bron van lichamelijke, emotionele en seksuele voldoening en gezondheid.

Je kunt in deze club een misschien partner ontmoeten voor een spirituele relatie of om de kundalini tantra te beoefenen

Aantal leden: 70 (Mannen: 41 / Vrouwen: 29)


Laat leden zien op volgorde van:  Naam  Datum van lid worden  Man/vrouw 

Er zijn bij deze club nog geen activiteiten gepland!

Er zijn 3 discussies / gesprekken op dit club-forum gestart.
Bekijk hieronder de lopende gesprek(ken).

Wissel ideeën uit met de andere leden of deel je gedachtes!

(Om deel te nemen op dit forum dien je lid te zijn van deze club.)

 

Word lid van deze Club  Start zelf een Club  Bekijk alle Clubs 

 

In gesprek met elkaar

Forum

Groningen e.o.?

Door Roald1957, 13 februari 2016

Aantal reacties : Geen
Laatste reactie : --

 Lees beschrijving
Hoi,

Zijn er hier mensen uit omgeving Groningen die een groepje willen beginnen?

Roald

Actieve deelname aan sessies

Door Atman69, 26 december 2014

Aantal reacties : 6
Laatste reactie : 4 januari 2015, 11:12

 Lees beschrijving
Hoi,

Graag zou ik meer willen weten over de praktische kant van deze club en wat het eventueel voor me zou kunnen betekenen
Heb eventueel serieus belangstelling als de info me aanspreekt.
Warme groet,

Atman69

Vind de juiste parner om de kundalini tantra mee te beoefenen.

Door Lost-Anonymous, 14 juli 2014

Aantal reacties : Geen
Laatste reactie : --

 Lees beschrijving

Het doel van de tantrische beoefening van Kundalini is om deze kosmische energie op te wekken en haar te laten opstijgen door de energetische centra, de chakra’s, die langs de as van de wervelkolom liggen als latente bewustzijnslocaties. Ze zal zich dan boven de kruin van het hoofd verenigen met het zuivere bewustzijn Shiva: het opnieuw oplossen van dualiteit in eenheid, een samensmelting met het Absolute. Door deze vereniging verkrijgt de adept bevrijding, terwijl hij de hoogste ervaring beleeft: mahāsandhi, een samensmelting van het individu met het universum.

De tantra is een krachtige, intense en dynamische vorm met het doel om dualiteit tot eenheid te transformeren door gebruik te maken van verschillende technieken.
Deze technieken hebben tot doel de Kundalini-energie te ontwaken waarbij speciale aandacht wordt besteed aan de wervelkolom en het endocriene en chakra systeem.

Tantra kan beoefend worden door gebruik te maken van de volgende technieken en middelen:

Pranayama’s (ademhalingstechnieken)
Mahakundaliniāsana (meervoudige lichamenshoudingen)
Asana’s (lichaamshoudingen )
Kriya Yoga
Manipulatie van de chakra’s (mahacakram)
Kāmamudrā (tantrische yoga met een fysieke partner)
Stimulatie van seksuele energie door verschillende technieken en rituelen
Meditatie
Naad yoga
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van ParaviewBanner van A Healthy Life