Spirituele vakantiereis


Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie
Zeist, Nederland
Van 29 april t/m 6 mei (8 dagen)
Prijs (vanaf) € 1.750,00


Spirituele vakantie Sardinië. Opladen op het magische Sardinië

Prachtige natuur, krachtplaatsen, geweldige Nederlandse begeleiding van een lokaal meestergids, diverse meditaties, clearings, activaties, healing, heerlijk eten, genieten en meer…

Zomaar wat kernwoorden van een reis naar een wonderschone unieke plek in de wereld waarin je opgetild wordt door de hoge energieën. Wil jij dit combineren met een innerlijke reis? En dit alles in een relaxte, ontspannen sfeer waarin niets moet.

Oja, in de prijs zit ook het eten, het vervoer op locatie, de overnachtingen en de begeleiding op het gebied van groepsworkshops.

Heb jij interesse en wil je mee? Neem contact om te kijken wat deze reis voor jou kan betekenen. Onze meestergids Sam Pitzalis organiseert bovendien meerdere reizen op Sardinië per jaar. Dus wellicht zit er nog een andere interessante reis bij waar je blij van wordt.

In de prehistorische Pleiaden–Vallei op Sardinië: Uniek in de wereld.

Tijdens deze vakantie maak je een reis naar binnen! De natuur in Sardinïe is prachtig en we bezoeken bijzondere krachtplekken waar de magie voelbaar is. Onze Nederlands reisleider kent de best bewaarde heilige plekken. Door de hoge frequenties op de deze plaatsen is het gemakkelijker om te ervaren dat je verbonden met iets wat groter is dan jezelf. Je intuïtie, synchronisaties en de innerlijke rust die altijd al in jou is, wordt hier veel tastbaarder.

Het eten is Italiaans lekker, de gastvrijheid is top en de begeleiding van een echte kenner van het gebied. Gezamenlijk bezoeken we de historische krachtplaatsen. Dit is vanuit ontspanning, dus als jij een andere flow op een dag hebt dan is dat uiteraard prima.

Behalve de bezichtigingen, het samenzijn, het heerlijke eten en het laven aan de liefdevolle energieën is er een dagelijks programma waar je vrijblijvend bij kan aansluiten. Het gaat om diverse groepsworkshops met begeleide meditaties, healing en activaties. Tijdens zo’n groepsworkshops zouden we zomaar een astrale reis kunnen maken naar de Pleiaden!

Tenslotte ligt op Sardinië een aantal prehistorische plekken gerangschikt conform het Zevengesternte (andere benaming voor de Plejaden). Alle oude culturen werkten met de constellaties aan ons firmament: denk maar aan de piramides van Gizeh, die gerangschikt liggen conform het sterrenbeeld Orion. De wijsheid die in constellatie-relaties besloten ligt, is juist in deze tijd van transformatie van groot belang: niet alleen in de Andes of Egypte, ver weg, maar juist ook hier en nu in Europa, dichtbij.

Hoe bijzonder is het om juist de energie van de Plejaden te mogen ontvangen in een prehistorische vallei met spectaculaire link naar de Plejaden op Sardinië? Daar waar prehistorische plekken ‘op aarde’ gerangschikt liggen als de Plejaden zelf ‘in de hemel’?

Te veel mooi toeval bracht Sam Pitzalis – van Keep Alive Tours – en de workshopbegeleider Robert Derksen bij elkaar in deze reis. Zo kan het ook geen toeval zijn dat de grootste toren in die constellatie op dat prachtige stuk Sardinië verbonden is met de meest krachtige ster: Alcyone. Bovendien is die toren zelf een meesterwerk wat betreft archeo-astronomie: bedoeld om de energie van ‘boven’ op te vangen; het is een plek vol symboliek, inclusief een levenswegroute, denk maar aan een labyrint, letterlijk de verbinding tussen hemel en aarde. Ook de andere prehistorische plekken zijn op hun eigen unieke manier verbonden met de andere sterren van de Plejaden. We beleven het vooral door ons te openen voor de zuivere energie, waardoor je dieper bewust wordt van je sterrenafstamming, van wie je werkelijk kunt zijn, van wat jouw missie hier op Aarde is. De begeleiding en de reis zelf ondersteunen je om met hoge vibraties te kunnen werken en leven wat je ontzettend veel gaat brengen in je leven. Zo wordt deze reis op een unieke plek in Europa ook een innerlijke reis. En dat op een Sardinië op zijn fraaist: bloemenrijk.

PRAKTISCHE GEGEVENS:
Datum: zaterdag 29 april tot en met zaterdag 6 mei.
Investering: € 1750,-
Inclusief: Overnachtingen, alle maaltijden, vervoer, entree, groepsbegeleiding en 1-op-1 sessies als je wilt.
Kleine groep van ongeveer 8 deelnemers.
Begeleiding: Sam Pitzalis & Robert Derksen

Meer informatie en aanmelden: bel Robert via 0613689940 of mail naar info@voordeliefdegeboren.nl
www.voordeliefdegeboren.nl

Spirituele vakantiereis

Spirituele vakantiereis

Spirituele vakantiereis

De reisorganisatie: Voor de liefde geboren

Jij bent voor de liefde geboren ;)

Net als ik. Ik ben liefde in de verschijningsvorm van Robert Derksen.
Net als jij. Jij bent liefde in de verschijningsvorm van jou.

Wil jij op een lichte manier je oude pijn en verdriet transformeren?
Wil jij op een eenvoudige manier diepgaande heling en inzichten ontvangen?
En wil jij praktische tools zodat jouw dagelijkse leven leuker en makkelijker wordt?

Kom dan naar één van de workshops, ga mee op een spirituele reis of boek een 1-op-1 op maat sessie voor op maat healing, reading en coaching.
Neem gerust contact met me op hoe ik jou verder kan helpen op je pad.

Warme groet vanuit mijn hart,
Robert

0613689940 / info@voordeliefdegeboren.nl / www.voordeliefdegeboren.nl

Zoek contact met organisatie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.