Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

Toontje, 39 jaar uit Friesland
StierStierSlang - VuurSlang - Vuur
Dingen die mij interesseren zijn:
oude zooi
klassieke voertuigen
rondkijken in kringloopwinkels
aanraking
reizen
alternatieve leefwijzen, vooral op het gebied van wonen, huizen bouwen, zelfvoorzienend.
psychologie
wetenschap
architectuur
dingen maken/ opbouwen/ bouwen(letterlijk)
ecologie
fotografie
creatief knutselen
dingen repareren
geschiedenis
natuur
Maar de nadruk ligt op oude techniek, ik had minimaal 80 jaar eerder geboren moeten worden ;-)
Verder, ... mijn sterenbeeld is Stier, .. daar herken ik me ook sterk in, .. ik ben een huiselijk typ, betrouwbaar, zeer koppig.
Er is heel veel wat ik zou willen bereiken, .. maar als je niemand hebt om dat mee te delen, of ideeën mee uit te wisselen, dan hebben die ideeën ook geen effect, kortom, .. het belangrijkste is de juiste mensen zien te vinden in je leven, waarvan dit een poging is om dat te bereiken.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: ik ben zeer nuchter, doe er niets mee, ik heb uit ervaring gemerkt dat ik af en toe dingen aanvoel die wel erg toevallig bleken te zijn dat ik dat wist van iemand. En ook dingen als energie uitstralen, dat een ander dat opmerkt, beetje vaag gedoe.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: erg graag, ik doehet liefst veel samen. Samen naar kringloopwinkels, samen in de groententuin aan de slag, samen koken, samen het huishouden, samen op de klassieke brommert, samen in bad,.. samen in bed,.. alles samen
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: niet zo, die heb ik niet zoveel
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: veel,.. ik ben erg aanrakerig. En seksueel ook creatief, sta voor veel open.

Lees het hele profiel

martijn, 49 jaar uit Noord-Brabant
VissenVissenGeit - VuurGeit - Vuur
Hoi daar :) Ik en op zoek naar een vrouw om samen leuke dingen te ondernemen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: ik denk dat er meer is dan het leven hier op aarde. Wat daar ben ik nog niet uit.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik onderneem ook graag dingen samen
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: regelmatig
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: intimiteit, een fijn samenzijn

Lees het hele profiel

Dianne, 61 jaar uit Zuid-Holland
VissenVissenGeit - HoutGeit - Hout
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift, therefor we call it "present". Elke dag is een cadeautje wat ik mag uitpakken. Bewust leven in het NU is voor mij een dagelijkse uitdaging. Hierbij is mijn motto: "go with the flow"!

Tekens op mijn pad bepalen, naast mijn intuitie, welke kant ik opga, welke keuzes ik maak. Mijn leven is een grote ontdekkingsreis.

Non-dualiteit is een woord waar achter een wereld van herkenning ligt voor mij. Het voert te ver om hierover meer te schrijven in deze introductie :-) .

Schrijven is een passie van me. Ik heb een boek geschreven over temperamenten/karakters. Het is een soort handboek waarmee je kunt ontdekken wie je "van nature" bent. Je ontdekt je kracht en je bent je bewust van waar je last van kunt hebben. Zo zul je je eigen gedrag en dat van een ander beter gaan begrijpen (hoop ik) ;-) Voor mij is het dé oplossing van de meeste misverstanden.
Het zal helderheid geven in je relatie met je partner, je kind en/of collega's.

Heb je vragen over mijn profiel? Voel je vrij om een berichtje te sturen...
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In levenswijze...meditatie, manier hoe ik in het leven sta...hoe ik leef...
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Dat is iets wat je moet voelen... Ik geloof wel dat "gezamenlijke interesses" één van de pijlers is waarop een relatie staat.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Daar staat geen frequentie voor, het is de situatie die dat bepaalt.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualiteit is de slagroom op de taart van de relatie! Het delen van liefde en passie.

Lees het hele profiel

orion7, 73 jaar uit Friesland
WatermanWatermanPaard - WaterPaard - Water
Ik ben een rustige man met interesse in natuur, cultuur,sport, spiritualiteit( geef graag een healing of massage), reizen en ik zing graag.. Ik zou het leuk vinden een vrouw te ontmoeten met wie ik interesses kan delen in denken, voelen en doen. Tevens vind ik het belangrijk mijn eigen dingen te doen en te hebben en jij de jouwe.
Ruimte geven en ruimte krijgen.
het is voor mij belangrijk je in elkaar kunnen en mogen verdiepen, van elkaar en met elkaar genieten van de dingen die je samen onderneemt. Concertjes bezoeken, op mooie plekken zijn, genietend van wat de natuur ons geeft. Reizen naar stille, bijzondere of historische plekken
of oude cultuurplaatsen bezoeken.
Kortom: samen en alleen op weg
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Is bestanddeel van mijn dagelijks leven, in gedachten, belevenissen en activiteiten,o.a. in de vorm van het bezoeken van lezingen en lezen over.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Op zijn minst wil ik met haar kunnen communiceren over spiritualiteit, leuker nog is het om samen ook spiritualiteit te kunnen beleven. Wandelen,lachen,huilen, gezellige dingen doen uit en thuis, praten en stilzijn, lieven,genieten.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig. Ik heb geen grote vriendenkring
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Sexualiteit is belangrijk voor me als ik het in diepe innerlijke verbinding met mijn partner kan beleven, is deze verbinding niet aanwezig, dan voelt sexualiteit voor mij leeg. Ik ben vrij lichamelijk ingesteld, ik geniet van aanraken en knuffelen.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners