Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

micha28, 38 jaar uit Gelderland
MaagdMaagdPaard - AardePaard - Aarde
Hallo lieve vrouw,

"Wil je mij alsjeblieft niet compleet maken, maar me helpen herinneren dat ik al compleet ben.

Wil je me niet helen, maar me helpen herinneren dat ik al heel ben.

Net zoals ik jou zal proberen echt te zien, in al jouw kracht en in al jouw licht, in al jouw wijsheid".

Ik zoek een partner die in haar kracht durft te staan en tegelijkertijd haar kwetsbaarheid kan laten zien.

Ik zoek diepe verbinding en tegelijkertijd elkaar de ruimte geven die we beide nodig hebben.

Ik zoek lichtheid, humor, passie, iemand bij wie ik helemaal kan stromen.

Zelf ben ik een gevoelige en krachtige man, die gaat voor bewustzijn, openheid en humor. Daarnaast heb ik een prachtig zoontje en voel ik me opnieuw klaar om iemand tegen te komen om een dieper contact mee aan te gaan.

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen, dus ben je nieuwsgierig en met name voelt het goed, dan hoor ik graag van je, warme groet,

Micha
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In heel mijn leven eigenlijk. Ik heb een eigen praktijk als spiritueel coach (reading en healing) en klassiek homeopaat. Zeker de reading/healing voelt voor mij als dat wat ik hier mag doen op aarde. Vanuit verbinding contact maken met mezelf en de ander en met de aarde.

  Zelf probeer ik te mediteren en me te verbinden met mijn gevoel en mijn eigen heldere weten.

  Ga voor diepgang, het volgen van mijn hart, gevoel en liefde.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het heerlijk om te delen met mijn partner en samen je intens te kunnen verbinden. Wel ben ik iemand voor wie het erg belangrijk is om zijn eigen ruimte te hebben. Om te kunnen te zijn in mijn eigen energie. Elkaar hierin de vrijheid geven vind ik erg belangrijk (zolang er maar wel verbinding is en dit niet is als vlucht)
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Dat wisseld per vriendschap. Met iedereen deel ik weer wat anders.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Ik vind seksualiteit belangrijk. Heb het een en ander met tantra gedaan en vindt het belangrijk in de seksualiteit om je echt te verbinden. Om te spelen, te ontdekken, van elkaar te genieten.

Lees het hele profiel

stormdancer, 55 jaar uit Overijssel
VissenVissenOs - MetaalOs - Metaal
Voor mijn leven kan ik allerlei dingen bedenken die ik zou willen doen, kunnen doen of moeten doen.
Maar de manier waarop dingen in het echt lopen zijn vaak anders.
Soms komt er een trein voorbij en heb je de keuze om er op te springen en mee te rijden in het volgende hoofdstuk.
Anderzijds sta je soms tijden in je eentje te wachten op dat verlaten stationnetje in de middle of nowhere, op een trein die niet komt. ( of in ieder geval ernstige vertraging heeft )
Ach dit alles maakt het leven ook wel bijzonder.
Bij elk moment dat het minder gaat in het leven, ga je, je verpoppen en in rust om na enige tijd weer als een nieuwe en sterkere vlinder herboren te worden bij de eerste zonnestraal.
Wetende dat deze schoonheid en kracht zelden oneindig is.
Zolang je als individu op je weg maar niet te veel concessies moet doen aan je wezenlijke ik, blijven dingen interessant en de moeite van het onderzoeken waard.

Voor de duidelijkheid, Ik zoek dus echt naar vriendschappen zowel met mannen als vrouwen. Een relatie acht ik niet uitgesloten maar is niet direct de insteek.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Spiritualiteit is een woord waarvan me niet precies duidelijk is wat er mee bedoeld wordt.
  De een ziet er het geloof in een god in de andere zoekt het in yoga of dolfijnen..2012 noem maar op..Er schijnen er zelfs te zijn die het lezen van de happinezz al als spiritueel ervaren.
  Voor mij is het de zoektocht naar wie ik werkelijk ben. en als zodanig het meest belangrijke hoofdstuk in mijn leven.
  Jaren heb ik me fanatiek bezig gehouden met sjamanisme met name met lessen van noord, midden- en Zuid Amerikaanse Indianen/sjamanen, maar hoeveel deze mij ook gebracht hebben, hetgeen ik werkelijk zocht nml. De stilte in mijn hoofd vond ik niet.
  Momenteel houd ik me alleen nog maar bezig met Non Dualiteit / Advaita en dit voelt voor mij als meest compleet. Satsangs hebben me vooral geleerd dat alles terug voert naar jezelf.

  aanvullend:

  In mijn leven heb ik af en toe momenten van stilte en contemplatie nodig om dagelijkse dingen van me af te kunnen zetten of in een beter perspectief te kunnen plaatsen.
  Ik heb regelmatig wandelen in de natuur ( en dan liefst niet over wegen en paden) nodig om dit te voelen.
  Het direct voelen, waarnemen met alle zintuigen maakt mij harmonieuzer, doordat het rationele denken op dat soort momenten van minder belang wordt.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Dingen samen doen is fijn, waarom zou je anders ook een vriendschap of relatie aanknopen. Maar natuurlijk heeft ieder ook ruimte nodig voor eigen dingen. Ik ben niet het type om avond aan avond met iemand op de bank voor de buis te zitten ook al kan dat soms best fijn zijn. Maar ik ben te actief met vele andere zaken om dat op te brengen. Maar echt activiteiten doen, daar ben ik meestal wel voor in. Ook al heb ik niets tegen lekker tegen elkaar aanhangen op de bank om een fijne film te bekijken.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Verschilt per moment.
  Soms frequent en diep en sommige periodes trek ik me ook iets meer terug om mijn eigen ding te doen. Kan alleen wel zeggen dat ik zelden of nooit geheel uit contact ga. Ik ben over het algemeen wel iemand van "verdieping" en minder van chit chat contacten.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualiteit betekent veel voor mij. Het versmelten van 2 lichamen met elkaar en het niet meer waar kunnen nemen waar jouw lichaam precies ophoudt en dat van de ander begint. Maar niet alleen bij daadwerkelijk vrijen maar ook in het spanningsveld tussen 2 lichamen in het voorbijgaan of de zachte aanraking. In de momenten van intimiteit voor het slapen gaan en de momenten van wakker worden en de geliefde naast je voelen en dan nog heerlijk samen koffie drinken in bed.

Lees het hele profiel

Arno, 49 jaar uit Gelderland
SteenbokSteenbokGeit - VuurGeit - Vuur
Ik ben een rustig, open persoon die graag dingen onderzoekt en/of uitprobeert om zo een hoop levenservaring op te doen. Ik hou erg van de natuur en van dieren en natuurlijk ook van mensen. Elke dag zie ik als een nieuwe ervaring. Ik woon nu 15 jaar in een boerderij in het buitengebied ergens in de Achterhoek.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Spiritualiteit betekent voor mij oa: Goed luisteren naar je eigen gevoel, en hierna handelen. Uit ervaring weet ik dat wanneer ik uit mijn zuivere gevoel handel alles op zijn "pootjes"terecht komt.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualiteit betekent heel veel voor mij, ik moet wel liefde, aantrekkingskracht voelen voor de persoon met wie ik vrij. Ook tederheid, knuffelen, aanraken, strelen en voelen horen voor mij hierbij!
 • Mijn werk: Ik ben zelfstandig ondernemer en werk op mijn boerderij met 15-20 stuks biologisch rundvee, ook probeer ik een biologische akkerbouwtak op te zetten voor het telen van granen, zoals; mais, rogge, haver, winter/zomergerst, triticale.
  Ook verkoop ik zomers direkt van het land hooibalen en in de winter van wat ik teveel heb voor mijn eigen vee.
  Daarnaast heb ik een technische achtergrond en heb ik een machine handel in pz trommelmaaiers.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Mijn partner gaat voor het werk!

Lees het hele profiel

amore1, 69 jaar uit Utrecht
TweelingenTweelingenZwijn - VuurZwijn - Vuur
Ik ben sinds een paar maanden met pensioen. Ik heb jaren als schuldhulpverlener gewerkt en vond het om verschillende redenen goed om door te gaan. Ik heb het goed naar mijn zin , heb nu eindelijk tijd voor veel dingen.

Ik ben al langere tijd alleen en op zich is daar niets mis mee omdat ik intensief leef en het goed heb met mijzelf, maar ik heb het verlangen naar een 'maatje' nog niet opgegeven.
Elkaar spiegelen, delen, verbinding, liefhebben.

Ik heb mij de laatste jaren steeds meer ontwikkeld in spiritualiteit. Dit heeft een verrijking aan mijn leven gegeven, in de zin van een ruimer bewustzijn, mindfull leven, vriendelijk zijn voor anderen en aandacht geven.

Ik ben hooggevoelig, maar durf mij wel kwetsbaar op te stellen: Hoogtepunten - dieptepunten horen bij het leven en durf ik wel te beleven. Zonder het een is het ander in feite niet mogelijk.

Graag laat ik mijn hart spreken. Hart en verstand zijn gelukkig steeds meer in balans. Dat maakt dat ik meer en meer op mijn intuïtie durf te vertrouwen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: respect voor mijn medemens, vriendelijkheid in de omgang met de ander, mededogen.
  Openminded en mindfull, streven naar bewustzijnsverruiming.
  Openstaan voor het proces van anderen zonder te oordelen, zonder arrogant te willen zijn.
  Ik vind het belangrijk anderen ruimte te geven.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Dingen samen doen lijken mij heerlijk, maar ook ieder zijn eigen ruimte.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Contact kan intens zijn, zo ervaar ik het meestal. Niet al te frequent.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Heel belangrijk, Aanraken en aangeraakt worden. Opgaan in elkaar, het ervaren van een diepe verbondenheid met elkaar.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners