Your Inner Power - magische retraite op Corfu


Maak favoriet 

Kadootje bij boeking via netsamen

De prijs is € 1375,- en dat is het dubbel en dwars waard. Ben jij een vroege vogel? Boek dan met vroegboekkorting vóór 29 februari 2024! Dan heb je misschien wel de laatste plek voor €1295,-. En boek nu je vliegticket. Hoe eerder hoe beter!

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie
Agios Ioannis - Corfu, Griekenland
Van 19 mei t/m 25 mei (7 dagen)
Prijs (vanaf) € 1.375,00


Heb jij zin in een heerlijke week weg, ontspanning, zon en zee, waarin je leert je beperkende gewoontes los te laten door jezelf te herprogrammeren?

Ga mee naar Corfu, één van de allermooiste Griekse eilanden, waar je omringd wordt door prachtige natuur, de heerlijk geurende privé tuin met zwembad en goed gezelschap.

Ontdek je innerlijke kracht en leer hoe je die kunt inzetten voor jouw droomleven. Heb je lang genoeg gezorgd voor alles en iedereen? De tijd tikt door en nu is het moment om voor jezelf te kiezen en eindelijk dat verlangen, dat al jaren brandt, vorm te geven.

In enkele dagen leer je jouw (onbewuste) beperkende programmering helemaal los te laten. Waardoor je vanuit nieuwe perceptie gaat zien dat jij alles wat je nodig hebt voor een waardevol en gelukkig leven, al in je hebt.

Stel je eens voor hoe je straks op Corfu aan het strand, op loopafstand van de villa waarin we verblijven, geniet van de omgeving, de diepe ontspanning, de nieuwe inzichten en de mooie groep mensen, waardoor je omringd bent.

Al na 2 dagen ervaar je verandering in jezelf. Je voelt je helderder en zelfverzekerder, wakkerder en levendiger.

Je ervaart de invloed van Artemis, de godin van de jacht, die haar doelen kent en er nooit één mist. En dit is nog maar het begin!

Hoe goed zou het voelen als je …

  • De helderheid en het vertrouwen in jezelf hebt om de volgende stap te zetten?
  • Overtuigingen van anderen over boord hebt kunnen gooien?
  • Dat gevoel van eeuwige strijd en ontmoediging, voortkomend uit je zelf ondermijnende gedachten, hebt los gelaten?
  • Voorbij de twijfel komt, durft door te pakken en de juiste acties neemt?
  • Niet alleen tijdens deze retraite, maar ook straks als je het druk hebt?

Binnen enkele dagen merk je dat je beter in staat bent om …
  • Sneller en makkelijker besluiten te nemen.
  • Rustiger te reageren op nieuwe situaties.
  • Vanuit jouw innerlijke wijsheid durft te vertrouwen, je eigen koers bepalen en daarop navigeren;
  • Helemaal aanwezig te zijn in het hier en nu en van daar uit te reageren, ook als je onder druk komt te staan.
  • Vanuit je hart en je diepste weten beslissingen te nemen en jouw innerlijke pad te volgen.

Zou dat genoeg zijn om met ons mee te gaan?

Klik naar de website! https://yipretreats.com

Your Inner Power - magische retraite op Corfu

Your Inner Power - magische retraite op Corfu

Your Inner Power - magische retraite op Corfu

De reisorganisatie: Jeannette van Uffelen

Wat ik het liefste doe is een kleine groep mensen voor enkele dagen samen brengen op een prachtige plek. En in een sfeer van ontspanning, concentratie en plezier leer ik je (in nauwe samenwerking met mijn kleine team) op praktische wijze hoe je zelf je ideale leven vorm geeft. En het is niet eens zo moeilijk, als je eenmaal snapt hoe het werkt. En het vervolgens gaat doen. Zie mijn retraites.

Terwijl ik rond reis geef ik individuele online sessies, Your Inner Power workshops en YIP retraites in binnen- en buitenland. "Your Inner Power" is een door mij bedachte methode (die werkt en zich verder ontwikkelt in mijn dagelijkse praktijk), waarin ik jou help om alle aangeleerde onzin los te laten en je eigen innerlijke kracht te vinden. En om dat in te zetten in de creatie van jouw leven en je toekomst. Iedereen heeft het in zich en we zijn allemaal uniek. Ook jij hebt iets bijzonders te bieden aan je zelf en aan de wereld en jij bent de enige die dat op jouw manier kan doen. De keuze is aan jou!

Tevens ben ik auteur. In oktober 2022 kwam mijn tweede boek uit: Lekker Los Laten - leven na trauma. Men noemt het onder andere een prettig boek, makkelijk leesbaar, grappig, tof, in één ruk uitgelezen, een goed boek, vertrouwenwekkend, een boek om mee te nemen op vakantie, een boek dat je niet kunt wegleggen, een intelligent boek en een meesterwerk. De vertalingen in het Engels en Duits zijn bijna klaar.

Duizenden mensen in alle leeftijden, van ongeschoold tot academisch, van de werkvloer tot de bestuurskamer, heb ik geholpen zichzelf en hun leven te verbeteren middels de mix van methodes die ik op eigen creatieve wijze toepas. Gedreven door liefde en fascinatie voor mensen en voor waar wij toe in staat zijn. En ik word beloond met indrukwekkende resultaten.

Mensen beweren dat ik lichtheid in het leven breng en dat met mij het oplossen van ernstige problemen en stoornissen eenvoudig en zelfs leuk is. Ik vergemakkelijk de eliminatie van stress, verdriet, angst, trauma en pijn.. Meer getuigenissen vind je op mijn website.

Ik ben geschoold in de Integrale Psychologie, ICT (Informatica & Communicatie Technologie), Shiatsu Massage, DNA Healing, Faster EFT (Emotional Focussed Transformation), Eutaptics, Hypnotherapie, ERT (Emotion Replacement Therapy), EEG Brainwave Technology en Scientific Hypnotherapy Safety. Geregistreerd (internationaal) hypnotherapeut. Tevens ben ik trainer met een lesbevoegdheid voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Mijn reputatie is er één van direct, met humor en trouw. Mijn passie is 100% leven en leren. Mijn belofte is dat ik onbevreesd en openhartig te werk ga.

Zoek contact met organisatie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.